Vrijblijvend intakegesprek? Stuur een e-mail naar: info@nathaliecoacht.nl

Wat anderen zeggen…

Reacties van mensen over mij als coach. Vanwege de privacy noem ik geen namen.

"Het interactieve van het traject sprak me erg aan. Door de verschillende opdrachten die ik heb gedaan, heb ik handvatten gekregen die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen. JS te D.

"Een fijn traject waarin ik meer inzicht heb verkregen. In mijzelf én wat dit betekent voor het werk dat ik wil gaan doen." SJ te D.

"Nathalie geeft alle ruimte om te zeggen wat ik wil en kan goed luisteren. Ze heeft me geraakt wat hielp om verder te komen." P.B te R.

"Ik weet nu veel beter welke richting ik op wil gaan in mijn werk en wat ik in mijn huidige functie kan doen om dat te bereiken. Ook weet ik wat mij gelukkig maakt in mijn werk en wat niet. En ik weet nu beter waar mijn krachten liggen dan voor het coachtraject." CvT te W

"Nathalie zette me aan het denken met haar vragen, prikte door tot ik antwoord gaf op de vraag en kon de juiste methodieken inzetten om me in beweging te krijgen of tot inzichten te komen." SvS te H.

"Nathalie heeft hele rake observaties." JC te D.

"Nathalie kan erg goed luisteren en doorvragen. Ze weet hoe je de onderste steen boven haalt en maakt dingen altijd concreet." EJ te L.

Nathalie coacht!

Mijn naam is Nathalie van Delft en ik ben loopbaan coach in de regio Delft, Den Haag, Leiden en Haarlem. Ik coach mensen met loopbaanvragen op het gebied van de volgende loopbaanstap, zingeving in het werk, persoonlijke effectiviteit en vitaal doorwerken tot het pensioen. Wil je meer informatie of kennismaken? Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Neem contact met me door een mail te sturen naar info@nathaliecoacht.nl.

Logo Nathalie coacht