Vrijblijvend intakegesprek? Stuur een e-mail naar: info@nathaliecoacht.nl

Trajecten

Ik bied coachtrajecten op de volgende onderwerpen aan.

Een korte scan of uitgebreider traject om inzicht te krijgen in de volgende stap in je loopbaan.

In dit traject krijg je inzicht in wat voor jou zingeving in je werk betekent. En hoe je dit concreet kunt realiseren.

Een traject waarin je leert effectief om te gaan met lastige werksituaties.

Een traject waarin je ontdekt hoe jij vitaal, gemotiveerd en met plezier door kunt blijven werken.

Nathalie coacht!

Mijn naam is Nathalie van Delft en ik ben loopbaan coach in de regio Delft, Den Haag, Leiden en Haarlem. Ik coach mensen die pas zijn begonnen met werken tot mensen die richting pensioen gaan. Heb jij een loopbaanvraag? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een mail naar info@nathaliecoacht.nl.

Logo Nathalie coacht