Trajecten

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van trajecten die ik aanbied. Zit je vraag er niet tussen maar spreekt mijn aanpak je wel aan? Stuur dan een mail naar info@nathaliecoacht.nl en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we welke vraag je precies hebt en leg ik uit wat ik daarin voor je kan betekenen. Heb jij na dat gesprek er een goed gevoel over? Dan ga ik graag met je verder! En wanneer je denkt dat ik niet de juiste persoon ben voor je vraag, dan is dat geen enkel probleem (en zijn er ook geen kosten aan verbonden).

Een korte scan of uitgebreider traject om inzicht te krijgen in de volgende stap in je loopbaan.

In dit traject krijg je inzicht in wat voor jou zingeving in je werk betekent. En hoe je dit concreet kunt realiseren.

Een traject waarin je leert een goede balans te vinden tussen je werk en je privéleven.

Een traject waarin jij ontdekt hoe je in je werk het effect bereikt dat jij wilt.

Nathalie coacht!

Mijn naam is Nathalie van Delft en ik ben loopbaan coach in de regio Delft, Den Haag, Leiden en Haarlem. Ik coach mensen die pas zijn begonnen met werken tot mensen die richting pensioen gaan. Heb jij een loopbaanvraag? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een mail naar info@nathaliecoacht.nl.

Logo Nathalie coacht