Coachtrajecten

Bij elke vraag stel ik een passend coachtraject samen. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van de coachtrajecten die ik geef.

Je persoonlijkheid en drijfveren vormen de basis van dit traject. Vervolgens ga je de volgende stap in je loopbaan concretiseren. In het uitgebreide traject ga je ook daadwerkelijk de stappen zetten.

In dit coachtraject kijken we naar wat jou drijft. Op basis hiervan onderzoeken we welke stappen je kunt zetten om hier invulling aan te geven.

In dit coachtraject kijken we naar je persoonlijkheid, hoe je je tijd nu indeelt en hoe je dat zou willen doen. Vervolgens ga je concreet aan de slag met het realiseren van meer balans in je leven.

In dit coachtraject krijg je inzicht in je persoonlijkheid en kwaliteiten. Je versterkt je veerkracht en zelfvertrouwen.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

In een gratis en vrijblijvend intakegesprek bepalen we samen wat precies je vraag is en welke stappen daar bij horen. Op basis daarvan ontvang je een offerte van mij. De gesprekken vinden plaats bij mij thuis of in een externe ruimte in Delft, Den Haag, Leiden of Haarlem. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar: info@nathaliecoacht.nl