Ik coach mensen met loopbaanvragen. Vragen over een volgende loopbaanstap, zingeving in het werk, persoonlijke effectiviteit en over het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Ik help je gemotiveerd en met plezier te blijven werken.

Volgende loopbaanstap in vijf stappen

De basis voor elke loopbaanstap is een goed zelfinzicht: wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je valkuilen? Waar sta jij voor? Wanneer je een baan vindt die past bij wie jij bent, is de kans op succes het grootst. Lees verder.

Je loopbaan na je 50e

Loopbaan na je 50eRond je 50e sta je vaak op een kruispunt in je loopbaan. Je hebt nog een flink aantal jaar voor je. Hoe ga je dat vormgeven? Lees verder.

Wat drijft jou?

Drijfveren zeggen iets over motivatie, houding, voorkeur en waarden. Ze kunnen veranderen door de tijd heen of door de ervaring die je opdoet. Inzicht in je drijfveren is belangrijk want ze geven richting aan je leven én je werk. Lees verder.

Omgaan met werkstress

Werkstress? Lees hoe je hier beter mee kan omgaan met een betere balans tussen energiegevers en energienemers. Want werkstress wordt vaak veroorzaakt doordat we te weinig tijd nemen om op te laden. Lees verder.

Trajecten

 

Heb jij een vraag over je loopbaan? Bijvoorbeeld omdat je meer zingeving wilt in je werk? Of omdat je een volgende stap wilt zetten in je loopbaan maar niet weet hoe je dit aan moet pakken? Of omdat je een betere balans tussen werk en privé wilt? Lees meer over de verschillende trajecten die ik aanbied.

Nathalie coacht!

Mijn naam is Nathalie van Delft en ik ben loopbaan coach in de regio Delft, Den Haag, Leiden en Haarlem. Ik coach mensen die pas zijn begonnen met werken tot mensen die richting pensioen gaan. Heb jij een loopbaanvraag? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een mail naar info@nathaliecoacht.nl.

Logo Nathalie coacht