Intervisie voor communicatieprofessionals

Morgen doe ik het nog beter

Startdata en tijd: in overleg
Plaats: regio Den Haag, bij de deelnemers op kantoor
Kosten: gratis

Het communicatievak is dynamisch en ontwikkelt zich razendsnel. Iedereen heeft daardoor wel vraagstukken over het dagelijkse werk. Dit kunnen vakinhoudelijke vragen zijn (hoe geef ik een goed advies?) maar ook vragen over je persoonlijke functioneren (hoe ga ik om met een moeilijke collega?). In een intervisiegroep werk je met vakgenoten op een gestructureerde manier aan je vraagstuk. Het is leuk én het maakt dat je je werk morgen nog beter kunt doen!

Intervisie communicatieprofessionals

 

Wat levert het je op?

De intervisiegroep bestaat uit vijf personen en komt vijf keer bij elkaar. In elke bijeenkomst staat een vraagstuk van een van de deelnemers centraal. Het vraagstuk wordt aan de hand van leuke en inspirerende werkvormen met elkaar onderzocht. Degene die het vraagstuk inbrengt gaat met nieuwe inzichten naar huis. Maar vergis je niet: ook de andere deelnemers leren veel van de vraagstukken die voorbijkomen en hoe anderen hiermee omgaan.

Voor wie?

De intervisiegroep is voor professionals die werkzaam zijn in de communicatie.

Datum, tijd en plaats

Er is momenteel geen startdatum voor een intervisiegroep. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een mail sturen naar: info@nathaliecoacht.nl. De bijeenkomsten worden in onderling overleg vastgelegd en vinden plaats bij een van de deelnemers op kantoor (in de regio Den Haag).

Kosten

Deelname aan de intervisiegroep is gratis.

Aanmelden

Wil jij deelnemen? Stuur dan een mail naar: info@nathaliecoacht.nl