Ontvang een gratis coachtraject


Ik ben op zoek naar nieuwe klanten. Help jij mij daarbij? Wanneer je een deelnemer aandraagt die bij mij een betalend traject gaat volgen, ontvang jij een gratis coachtraject!

Inhoud van het gratis coachtraject

Heb jijzelf een vraag? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar je droombaan? Of omdat je meer balans wilt tussen je werk, je gezin en jezelf? Dan kan ik je een gratis coachtraject aanbieden van vier gesprekken. In het eerste gesprek verkennen we: wat precies je vraag is, de stappen die we kunnen zetten in de drie gesprekken en wat het resultaat is aan het einde van het traject.

Hoe kom je er voor in aanmerking?

Weet jij iemand die ook een coachvraag heeft maar de stap nog niet heeft gezet? Of nog geen coach heeft gevonden? Vraag die persoon contact met me op te nemen en daarin jouw naam te vermelden. Zorg er voor dat jij mij ook mailt zodat ik weet dat het via jou is gelopen. Wanneer ik met de persoon een gratis intakegesprek heb ingepland, neem ik contact met je op om te laten weten dat een eerste gesprek heeft plaatsgevonden. Wanneer de ander besluit met mij verder te gaan in een betalend coachtraject, plan ik een afspraak met je in voor jouw gratis coachtraject.

Het coachtraject van de andere persoon

Wanneer de andere persoon mij heeft gemaild en aangeeft geïnteresseerd te zijn in een coachtraject, plan ik een intakegesprek in. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. In dat gesprek maken we met elkaar kennis, verkennen we wat de coachvraag is en hoe een traject er uit kan komen te zien. Na het gesprek, mail ik de persoon een offerte en kan hij of zij beslissen om wel of niet verder te gaan. Alleen wanneer de persoon besluit verder te gaan, ontvang je een gratis coachtraject wanneer jij die persoon hebt aangedragen.

Neem contact met me op!

Ben jij geïnteresseerd in een gratis coachtraject? En weet jij iemand anders die ook een coachvraag heeft? Neem dan contact met me op door een mail te sturen naar: info@nathaliecoacht.nl. Geef daarin aan wat je vraag is en de naam van persoon die je gevraagd hebt ook contact met me op te nemen. Die andere persoon moet zelf contact met mij opnemen. Ik hou je dan op de hoogte van de voortgang van de gesprekken.