Manage je talent!


Het is momenteel in veel sectoren moeilijk om werknemers te vinden. Reden te meer om de medewerkers die je hebt, te willen behouden. Talentmanagement is hiervoor een belangrijk HR-instrument en de TMA Talentenanalyse een goede tool die inzicht geeft in de talenten en drijfveren van medewerkers. Tot 1 juli 2018 heb ik een speciale aanbieding voor werkgevers of HR-professionals die deze tool in willen zetten.Talentmanagement

Belangrijk HR-instrument

Hoe zorg je er voor dat je het beste uit je medewerkers haalt? Zodat zij gemotiveerd en met plezier naar het werk (blijven) gaan? Talentmanagement is een continu proces waarbij samen met de medewerker wordt gekeken naar zijn of haar talenten en drijfveren, het stimuleren van datgene waar hij of zij goed in is én energie van krijgt, in combinatie met de kansen en mogelijkheden van het bedrijf. Talentmanagement is een belangrijk HR-instrument om een aantrekkelijk werkgever te zijn en te blijven.

De kunst van talentmanagement

De kunst van talentmanagement is het herkennen, vasthouden én stimuleren van talent. Maar hoe krijg je daar zicht op? En wat betekent dit vervolgens? De TMA Talentenanalyse is een tool die je hierbij kan helpen. Het brengt de talenten, drijfveren en voorkeursgedrag van medewerkers in kaart. Met de tool krijg je praktische handvatten om de talenten van medewerker optimaal in te zetten. Bekijk een voorbeeld van de talentenanalyse

Wetenschappelijk onderzoek

Dr. Manon Krabbenborg en dr. Marian Thunnissen, verbonden aan Fontys Hogescholen HRM en Toegepaste psychologie, deden onderzoek naar talentprogramma’s. Ze onderzochten acht veelgebruikte programma’s en zagen dat de keuze van HR-professionals voor een bepaalde scan vooral ingegeven wordt door praktische overwegingen.

“Als het gaat om de betrouwbaarheid en validiteit van de scans (inclusief het onderliggende model) komt TMA (meet drijfveren) het meest positief uit de vergelijking.” Lees meer over het onderzoek.

Aanbieding

Wil jij als werkgever of HR-professional meer inzicht in de talenten en drijfveren van je medewerker(s)? Ik ben een gecertificeerd TMA-professional en heb tot 1 juli 2018 een speciale aanbieding: de eerste vijf reacties krijgen 25% korting op de inzet van een TMA Talentenanalyse en een terugkoppelgesprek. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: info@nathaliecoacht.nl en ik neem contact met je op.

Deze actie is geldig van half mei tot en met 1 juli 2018.