Over mij (oud)

Nathalie van Delft
Fotografie: Kees Winkelman

Aangenaam!

Mijn naam is Nathalie van Delft. Ik coach mensen met loopbaanvraagstukken op het gebied van de volgende loopbaanstap, zingeving in het werk, persoonlijke effectiviteit en vitaal doorwerken tot aan het pensioen. Ik geef je handvatten om bewuste keuzes te maken in je (werk)leven en om er vervolgens concreet mee aan de slag te kunnen gaan. Ik help je de antwoorden te vinden op de vraag hoe je met plezier aan het werk blijft.

Mijn eigen zoektocht

Tijdens mijn opleiding als communicatiemanager kwam ik in aanraking met psychologie. Iets dat me mateloos boeide. Na de opleiding zette ik de meest logische vervolgstap: ik werd teamleider. Het maakte me echter niet gelukkig en stopte er daarom na een paar jaar mee. Ik worstelde met mijn werk. Ik vond communicatie leuk maar wilde ook graag iets met psychologie doen. Maar wat dan?!

Mijn wens

Ik heb een tijd gezocht voordat ik uitkwam bij mijn grote wens: het coachen van mensen. En het heeft daarna ook nog wel even geduurd voordat ik voldoende moed had om mijn droom om te zetten in concrete acties. Zoals het opzetten van mijn eigen coachbureau Nathalie coacht! Iets dat ik met veel plezier doe.

NOBCO-gecertificeerde opleiding

Ik vind kwaliteit belangrijk. Daarom heb ik een NOBCO-gecertificeerde coachopleiding gevolgd.