Andere tijden, andere aanpak: e-coaching


Ik had net weer ruimte voor nieuwe coachees en toen kwam corona. Persoonlijke coachgesprekken zijn hierdoor nu niet mogelijk. Tegelijkertijd zie ik dat veel mensen met vragen rondlopen over hun werk of over de huidige situatie. Daarom start ik met e-coaching! Heb jij zin om met mij e-coaching uit te testen? Ik bied twee gratis e-coachtrajecten aan.

Hoe ziet een e-coachtraject eruit?

Normaal gesproken is bij mij een coachtraject opgebouwd uit verschillende persoonlijke gesprekken. Eerst bepalen we wat je coachvraag is en het aantal gesprekken. Per gesprek staat er een thema centraal, bijvoorbeeld het bespreken van een persoonlijkheidstest, het formuleren van doelen of het aanscherpen van je CV.

Met e-coaching is het traject volledig online: een combinatie van coaching via Skype, mail en Whatsapp. Het is een traject waarin je veel meer contact met mij als coach hebt omdat de contactmomenten anders en korter zijn.

Voor- en nadelen e-coaching

Een belangrijk voordeel van e-coaching is dat je het altijd na kunt lezen. Veel van wat we doen, is (ook) schriftelijk. Hierdoor krijg je een overzicht van je eigen proces, doelen en ontwikkeling. Door het zelf opschrijven van gevoelens, gedachtes, doelen en effecten van hoe je iets aanpakt, helpt het je dingen beter te doorgronden en tot de kern te komen. Ten slotte is een voordeel van het e-coachtraject dat je sneller reactie van mij krijgt. Hierdoor kun je snel, kleinere stappen maken.

Nadelen heeft e-coaching ook. Non-verbale reacties kan ik niet of -in het geval van coaching via Skype- lastiger zien (of met enige vertraging).

Aanbod: twee gratis e-coachtrajecten

Wil jij e-coaching met mij uitproberen? Voor maximaal twee personen bied ik een gratis e-coachtraject aan. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@nathaliecoacht.nl, beschrijf kort wat je coachvraag is en ik neem contact met je op.