De eerste stap naar een betere balans in je leven


De eerste stap naar een betere balans in je leven

Kom naar de praktijkdag op 26 oktober in Den Haag!

Je hebt  een vol leven: een baan, familie en vrienden. Toch ben je vaak moe en heb je het gevoel dat je van hot naar her rent en niet aan jezelf toekomt. Wil jij inzicht in hoe dit komt? En vooral: de eerste stap zetten in het maken van bewuste keuzes in je leven? Kom dan naar de praktijkdag ‘De eerste stap naar een betere balans’ op zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 15.30 uur bij PEP (Riviervismarkt 2) in Den Haag.

Ontdekkingstocht met praktische handvatten

Op de praktijkdag ga je heel concreet aan de slag. Je krijgt inzicht in de dingen waaraan jij je tijd besteed maar vooral ook naar welke balans je precies op zoek bent. Je onderzoekt wat je daarin tegenhoudt om vervolgens te bepalen wat voor jou de eerste stap is. De dag is dus een ontdekkingstocht waarin je praktische handvatten krijgt aangereikt hoe jij een betere balans in je leven kunt brengen.

Dagprogramma

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

10.00 – 10.15 uur:       Ontvangst met koffie en thee

10.15 – 11.15 uur:         Inzicht: hoe besteed ik mijn tijd nu?

11.15 – 12.00 uur:        Ontdekking: dit is de balans die ik wil!

12.00 – 12.45 uur:       Lunch

12.45 – 13.45 uur:        Inzicht: dit houdt mij tegen

13.45 – 14.00 uur:       Pauze

14.00 – 15.00 uur:       Actie: dit is de eerste stap die ik zet

15.00 – 15.30 uur:       Afsluiting

 

Praktische informatie

De Praktijkdag ‘De eerste stap naar een betere balans’ is op 26 oktober van 10.00 tot 15.30 uur en vindt plaats bij PEP, Riviervismarkt 2 in Den Haag. De kosten voor de dag bedragen € 55,- (incl. btw).

Wil jij meedoen? Schrijf je dan via de aanmeldpagina. Je aanmelding is definitief wanneer wij het inschrijfbedrag hebben ontvangen. Informatie over hoe je kunt betalen, ontvang je bij je aanmelding.

 

Wie zijn wij?

De praktijkdag wordt gegeven door Inge Haye (eigenaar Hof van Haye), Jolanda Schuur (eigenaar je unieke ik) en Nathalie van Delft (eigenaar Nathalie coacht!). Inge, Jolanda en Nathalie hebben elkaar leren kennen op de coachopleiding en daar veel met elkaar gedeeld, geleerd én vooral veel plezier met elkaar gehad. Ons plezier in het coachen willen wij graag met je delen. De grootste drijfveer bij ons alledrie is je verder helpen met het vraagstuk dat op dat moment bij jou leeft.

We maken graag met je kennis op 26 oktober!