Vrijblijvend intakegesprek? Stuur een e-mail naar: info@nathaliecoacht.nl

Zomerworkshop: Inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf is een belangrijke basis voor een succesvolle loopbaan. Wil jij weten wat je drijfveren en kwaliteiten zijn? Geef je dan op voor deze zomerworkshop! In twee ochtenden bespreken we je uitgebreide persoonlijkheidsprofiel en gaan we actief aan de slag met je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen. Ik geef de workshop op 16 en 30 augustus van 09.30 – 11.30 uur in Den Haag.

Wat levert het je op?

Aan het einde van de workshop:

  • Heb je een uitgebreide beschrijving van je persoonlijkheidsprofiel;
  • Begrijp je het gedrag van anderen beter;
  • Heb je ontdekt wat je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zijn;
  • Heb je concrete handvatten hoe je met je valkuilen om kunt gaan.

Programma

De workshop bestaat uit twee ochtenden. De eerste ochtend bespreken we de rapportage die je hebt ontvangen na het invullen van de Enneagram Kleurentest. Deze test helpt met het krijgen van een overzicht in de belangrijkste drijfveren die je gedrag en persoonlijkheid bepalen. Bekijk een voorbeeldbeschrijving van je persoonlijkheidsprofiel

De tweede ochtend gaan we aan de slag met je kwaliteiten. In individuele- en groepsopdrachten krijg je meer inzichten in je drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Je gaat naar huis met concrete handvatten hoe je beter met je uitdagingen om kunt gaan.

Aanmelden en kosten

De zomerworkshop wordt gegeven op vrijdag 16 en 30 augustus van 09.30 – 11.30 uur bij PEP, Riviervismarkt 2, Den Haag. Er is plaats voor maximaal 10 personen.

De kosten voor deelname aan de workshop bedraagt € 25,-. Dit is inclusief de kosten voor de Enneagram Kleurentest.

Wil jij je aanmelden? Stuur dan een mail naar: info@nathaliecoacht.nl. 

Je inschrijving is definitief wanneer je het bedrag voor de workshop hebt overgemaakt. Deze informatie ontvang je bij je aanmelding.