Workshop: Inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf is een belangrijke basis voor een succesvolle loopbaan. Wil jij weten wat je drijfveren en kwaliteiten zijn? Geef je dan op voor deze workshop! In twee ochtenden bespreken we je uitgebreide persoonlijkheidsprofiel en gaan we actief aan de slag met je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen. In verband met corona wordt deze workshop tijdelijk niet gegeven. Hou deze site in de gaten voor nieuwe data!

Wat levert het je op?

Aan het einde van de workshop:

  • Heb je een uitgebreide beschrijving van je persoonlijkheidsprofiel;
  • Begrijp je het gedrag van anderen beter;
  • Heb je ontdekt wat je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zijn;
  • Heb je concrete handvatten hoe je met je valkuilen om kunt gaan.

Programma

De workshop bestaat uit twee ochtenden. De eerste ochtend bespreken we de rapportage die je hebt ontvangen na het invullen van de Enneagram Kleurentest. Deze test helpt met het krijgen van een overzicht in de belangrijkste drijfveren die je gedrag en persoonlijkheid bepalen. Bekijk een voorbeeldbeschrijving van je persoonlijkheidsprofiel

De tweede ochtend gaan we aan de slag met je kwaliteiten. In individuele- en groepsopdrachten krijg je meer inzichten in je drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Je gaat naar huis met concrete handvatten hoe je beter met je uitdagingen om kunt gaan.

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd in deze workshop? Stuur dan een mail naar: info@nathaliecoacht.nl. Dan hou ik je op de hoogte van de nieuwe datum waarop ik de workshop weer geef.